Rólunk

Üdvözöljük a Reménytadó Alapítvány honlapján!

Szervezetünk 2005-ben azzal a céllal jött létre, hogy beteg, sérült, hátrányos helyzetű gyermekeket karoljon fel, részt vegyen gyógykezelésükben, szociális körülményeik javításában. Támogassa a család nélkül, gyermekvédelmi intézményekben élő gyerekek társadalmi beilleszkedését, valamint elősegítse az egészségügyi intézmények (főként a sürgősségi, onkológiai, újszülött- és koraszülött osztályok) műszerezettségének javítását.

Különösen fontosnak tartjuk a családi gondoskodást nélkülöző beteg, sérült fogyatékkal élő gyermekek életkörülményeinek javítását, egészséges személyiségfejlődésüket és társadalmi integrációjukat.

Ezeket a célokat anyagi és tárgyi eszközök előtermetésével, illetve segítő projektek szervezésével igyekszünk megvalósítani.

Sikereinket támogatóink bizalma alapozza meg, bátran állítjuk, minden gond és probléma ellenére a magyar emberek szolidárisak a bajba jutottakkal szemben, ha módjukban áll, támogatják a civil kezdeményezéseket.

Köszönjük, hogy nagylelkű adományaikkal együtt segíthetjük a rászoruló gyerekeket egy szebb jövő felé!

Bencéné Szatmári Ilona
a kuratórium volt elnöke

Reménytadó Alapítvány kuratóriumának tagjai

Bencéné Szatmári Ilona, a kuratórium első elnöke sajnos már nem lehet közöttünk, fentről támogatja munkánkat. Sokat köszönhetünk áldozatos munkájának, ezért fontosnak tartjuk, hogy továbbra is szerepeltessük alapítványu k oldalán.

Korompay Oliverné, a kuratórium jelenlegi elnöke

Korompay Olivérné

Rizmajer Zoltánné Edit, irodavezető