Rászoruló családoknak vittünk új ruhákat

2020. júliusának első napjaiban rászoruló családok százainak tudtunk örömet szerezni és hatalmas segítséget nyújtani. A karantén időszak utáni első nagy adományozási akciónknak igen nagy sikere volt. Hoztunk is néhány fotót!

Adományozóink nagylelkűségének köszönhetően 6000 db inget és egyéb ruhadarabot tudtunk szétosztani a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Boldogkőváralján.

Az ország egyik legszegényebb régiójában különsen jól jön minden segítség. A könnyekig meghatódott Encsi és Gönci rászoruló családok boldogan fogadták a ruhaneműket.

Örülünk, hogy több száz nincstelen családnak tudtunk segítséget nyújtani az új ruhaneműkkel, amelyek közt nadrágok, ingek és pulóverek is voltak.

Nagyon köszönjük az adományokat!

Kérjük, lehetőségeid szerint Te is támogasd adományoddal a Reménytadó Alapítványt, hogy közösen szebbé tehessük több ezer rászoruló gyermek mindennapjait!

Szeretnéd Te is segíteni a nemes céljaink megvalósulását? Köszönettel fogadjuk adományaidat!

Ismerd meg a támogatási lehetőségeket, hogy szebbé tehesd a gyerekek és a rászoruló családok jövőjét!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szeretnéd Te is segíteni a nemes cél megvalósulását? Köszönettel fogadjuk adományaidat!

Ismerd meg a támogtási lehetőségeket, hogy szebbé tehesd a gyerekek jövőjét!


Az adományokat a Reménytadó Alapítvány bank számlaszámára várjuk. A befizetett összegekről természetesen igazolást is adunk az adóvisszatérítéshez.


Bankszámlaszám: 11708001-20549954-00000000
Köszönjük a nagylelkű támogatást!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük