Köszönőleveleket kaptunk

Az elismerés mindig mindenkinek jól esik. Nincs ez másként alapítványunknál sem. Örömmel fogadtuk a köszönő leveleket azoktól az intézményektől, akiket alapítványunk nagylelkű támogatóinak segítségével 2023-ban is támogatásban részesíthettünk. Nagyon köszönjük a köszönőleveleket és az adományozók támogatását!

Köszönőleveleket kaptunk

Nagy megtiszteltetés ért bennünket. Az évek óta tartó jó kapcsolatnak és a rendszeres adományoknak köszönhetően alapítványunkhoz három köszönőlevél is érkezett az utóbbi hetekben. Tekintettel arra, hogy a levelek papíralapúak, azokat beszkenneltük, hogy megmutathassuk olvasóinknak, vagyis azoknak, akiknek adománya lehetővé tette, hogy segíthessük az intézményeket.

Károlyi István Gyermekváros

Az Alapítvány közhasznú tevékenységei közül kiemelt fontosságú a hátrányos helyzetű, család nélkül, intézetben élő gyermekek támogatása.

Hosszú évek óta elkötelezett támogatója vagyunk a Károlyi István Gyermekváros gyermekeinek.

A köszönőlevél az alábbi linkre kattintva érhető el:

https://remenytado.hu/wp-content/uploads/2024/02/MX-M264N_20240214_143412.pdf

Tűzoltó utcai Gyermekklinik

A Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelik az ország minden második daganatos beteg gyermekét, annyit, amennyit az ország összes többi onkológiai központjában együttvéve.

Az eredményes kivizsgálás és gyógykezelés érdekében első lépés a pontos diagnózis felállítása melynek eszköze a csontbiopsziás mintavétel. Alapítványunk 450.000.- Ft-ot adott át a biopszíástű beszerzésére.

A köszönőlevél az alábbi linkre kattintva érhető el:

https://remenytado.hu/wp-content/uploads/2024/02/MX-M264N_20240214_143402.pdf

Baleseti Központ

A közlekedési balesetet szenvedők jelentős része a Baleseti Központba kerül, ahol rögtön megkezdődik a harc a túlélését. Alapítványunk videolaringoszkóppal ( légútbiztosító eszköz ) támogatta az Intézményt .

Az eszköz a sürgősségi ellátásban és a kritikus állapotú, intenzív osztályon kezelt betegeink ellátásában napi szinten tenné lehetővé a korszerű, biztonságos ellátást.

A köszönőlevél az alábbi linkre kattintva érhető el:

https://remenytado.hu/wp-content/uploads/2024/02/MX-M264N_20240214_143400.pdf

Nagyon köszönjük a köszönőleveleket!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szeretnéd Te is segíteni a nemes cél megvalósulását? Köszönettel fogadjuk adományaidat!

Ismerd meg a támogtási lehetőségeket, hogy szebbé tehesd a gyerekek jövőjét!


Az adományokat a Reménytadó Alapítvány bank számlaszámára várjuk. A befizetett összegekről természetesen igazolást is adunk az adóvisszatérítéshez.


Bankszámlaszám: 11708001-20549954-00000000
Köszönjük a nagylelkű támogatást!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük