Gyermekotthonban lakók karácsonyát tettük szebbé

Karácsony környékén a gyermekek még nagyobb szeretetre és odafigyelésre vágynak. Támogatóink nagylelkű segítségével alapítványunk ruhaadomány formájában tehette szebbé néhány gyermekotthon lakóinak ünnepvárását.

A 2020-as év alapítványunknál is rendkívüli volt. A vírusjárvány miatt adományainkat nem tudtuk személyesen átadni a gyerekeknek és így fotók sem készülhettek.

Idén is több gyermekotthonba sikerült gyermekruhákat és egész dolgokat eljuttatni. Jártunk többek közt a Fóti Gyermekvárosban, a Batthyányi Gyermekotthonban.

A Hernádvécsei gyermekotthonban készült fotók jól szemléltetik, hogy a kis adományok is mekkorra örömöt okoznak. A csillogó gyermekszemek mindent elárulnak.

Az élet egyik  szépsége az, hogy bár sok mindent elveszíthetsz, de azt sosem amit te adtál. Ezzel a gondolattal szeretnénk megköszönni 2020 évben nyújtott támogatását!

                                                                                Bencéné Szatmári Ilona-kuratórium elnöke

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szeretnéd Te is segíteni a nemes cél megvalósulását? Köszönettel fogadjuk adományaidat!

Ismerd meg a támogtási lehetőségeket, hogy szebbé tehesd a gyerekek jövőjét!


Az adományokat a Reménytadó Alapítvány bank számlaszámára várjuk. A befizetett összegekről természetesen igazolást is adunk az adóvisszatérítéshez.


Bankszámlaszám: 11708001-20549954-00000000
Köszönjük a nagylelkű támogatást!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük