Nyári táborozás Balatonszemesen

Örömmel számolunk be arról, hogy támogatóink adomyánainak köszönehetően hátrányos helyzetű gyerekek balatonszemesi táboroztatását segíthettük.

Az elmúlt év nem csak társadalmunkat, de gyermekeinket is próbára tették. Az elmúlt év számos nem várt kihívás elé állította világunkat. A vírusfertőzés korlátozta életünket és mindnyájan csak egyet kívántunk, hogy legyen már vége. A gyermekek nehezen élték meg az elszigeteltséget, bezártságot.

Nyitott az ország, nyitottak a táborok. A táborban azokat a gyerekeket várják, akik halmozottan hátrányos, illetve hátrányos helyzetű családokból érkeznek, és egyéb úton az anyagi forrás hiánya miatt nem jutnának hozzá a nyaraláshoz.

Nyári táborozás

A balatonszemesi tábor augusztus 9-15. között került megrendezésre, 200 gyereknek volt itt lehetősége egy nyári kikapcsolódásra, feltöltődésre. Sok gyermeknek ez az első alkalom, hogy megismerje a nyaralás örömét, élményekkel gazdagodjon.

A táborokban szerezhető élmények főleg a társas léthez kapcsolódnak. Barátokat szerezhetnek a feladatok, versenyek során. A csapatszellem növeli az önbizalmat, az önértékeléstis. Az egyéni feladatok, a szülők nélküli táborozás segít abban, hogy gyermekünk önállóbbnak érezze magát.

Támogatásainkkal igyekszünk segítséget nyújtani a gyermekek, illetve a hátrányos helyzetben lévő családok számára, hogy nyári szünidőt felhőtlenül töltsék el, örömteli, vidám napokat éljenek meg, ne érezzenek hiányt semmiben.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szeretnéd Te is segíteni a nemes cél megvalósulását? Köszönettel fogadjuk adományaidat!

Ismerd meg a támogtási lehetőségeket, hogy szebbé tehesd a gyerekek jövőjét!


Az adományokat a Reménytadó Alapítvány bank számlaszámára várjuk. A befizetett összegekről természetesen igazolást is adunk az adóvisszatérítéshez.


Bankszámlaszám: 11708001-20549954-00000000
Köszönjük a nagylelkű támogatást!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük