Alapítványunk tervei 2021-ben

A 2021-es év rendkívüli kihívások elé állít bennünket is. A gyűjtést és támogatást természetesen a megváltozott helyzetben is folytatjuk. Alapítványunk tervei között az idén elsősorban a gyermekotthonok és hátrányos rágiókban élők támogatása élvez prioritást.

Alapítványunk tervei

Alapítványunk tervei 2021-ben

2020. március 11-én a koronavírus-járvány megjelenése után, a kormány veszélyhelyzetet hirdettek ki, és számos korlátozás lépett életbe. Az emberek megszokott élete a kijárási korlátozások miatt megváltozott, a gazdaság egy része és számos intézmény működése leállt. A kialakult helyzet a 2021. évre is rányomta bélyegét súlyos csapást mérve a lakosság jelentős részére, főként az alacsonyabb bevétellel rendelkező, kiszolgáltatottabb rétegekre. Munkahelyük nagyobb mértékben szűnt meg, mely bevétel kieséssel járt, sokan kerültek nagyon nehéz helyzetbe.

Ezért Alapítványunk úgy döntött, 2021 évben támogatásai illetve gyűjtései során a hangsúlyt a gyermekotthonokra illetve ezt kiegészítve a lakossági adományosztó akciókra helyezi. 2021 őszén telephelyünk környékére – mely az ország egyik leghátrányosabb régiójában található – lakossági adományosztó akciót szervezünk, melynek kapcsán élelmiszert, tisztálkodószereket és őszi-téli ruhaneműket adunk át a rászoruló családoknak.

Természetesen a folyamatban lévő kórházaknak felvállalt műszer támogatások (Dél-pesti, Baleseti és Tűzoltó utcai klinika) továbbra is képviselve vannak, tehát gyűjtjük. De még messze vagyunk attól hogy megvalósuljon, melynek oka egyértelműen a vírus helyzet következtében kialakult állapot.

Nagyon köszönjük az ebben a különösen nehéz időszakban érkező támogatásokat!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szeretnéd Te is segíteni a nemes cél megvalósulását? Köszönettel fogadjuk adományaidat!

Ismerd meg a támogtási lehetőségeket, hogy szebbé tehesd a gyerekek jövőjét!


Az adományokat a Reménytadó Alapítvány bank számlaszámára várjuk. A befizetett összegekről természetesen igazolást is adunk az adóvisszatérítéshez.


Bankszámlaszám: 11708001-20549954-00000000
Köszönjük a nagylelkű támogatást!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük