Hálásan fogadták az adományokat

Manapság a szegénység , nemcsak az afrikai országokat vagy a háborús övezetekben élőket érinti, hanem az iparilag fejlett, jó infrastruktúrájú nagyvárosokban, illetve vidéki kistérségekben élő embereket. Az ukrajnai háború, a lassan múló energiaválság és a tartósan magas infláció árnyéka számos nehézség elé állította a családokat és gyermekellátó intézeteket. Alapítványunk adományosztással igyekszik a helyzetükön segíteni.

Hernádvécse hátrányos helyzetű gyermekes családjait segítettük

Hálásan fogadták az adományokat

Lakossági ruha és élelmiszer adományaink Borsod -Abaúj – Zeplém vármegyei Hernádvécse hátrányos helyzetű lakosainak, illetve Budapest VIII kerületében

A gyermekotthonokban történő elhelyezés célja gyermekvédelemi szakellátásba került, nevelésbe vett gyermekeknek elhelyezése és gondozása, illetve a teljes önállóság elérésének biztosítása. Adományainkkal, mely ruha, cipő, élelmiszer és játékokból állt, próbáltunk segítséget nyújtani. Támogatásainkat fóti, pilisi, debreceni, csepeli gyermekotthonokban élő gyermekek részére adtuk át.

A Keszthelyi Városi Kórház Sürgősségi Betegellátási Osztályán magasan képzett orvosi csapat és személyzet végzi munkáját. A kórház hazánk nyugat-dunántúli régiójában 62.000 ezer ember ellátását végzi. Alapítványunk minőségi ellátáshoz szükséges egyszerhasználatos eszközökkel támogatta a kórházat.

A Kaposi Mór Oktató Kórház mosdósi telephelye a térség meghatározó egészségügyi intézményeként mintegy 400 ezer lakos ellátásáért felel. Szükségleteken alapuló, országosan kiemelt folyamatos, 24 órás sürgősségi ellátás, onkológiai komplex ellátás, sebészet, ortopédia területén. Alapítványunk párnákkal, takarókkal, ágynemű huzatokkal támogatta a betegellátást.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szeretnéd Te is segíteni a nemes cél megvalósulását? Köszönettel fogadjuk adományaidat!

Ismerd meg a támogtási lehetőségeket, hogy szebbé tehesd a gyerekek jövőjét!


Az adományokat a Reménytadó Alapítvány bank számlaszámára várjuk. A befizetett összegekről természetesen igazolást is adunk az adóvisszatérítéshez.


Bankszámlaszám: 11708001-20549954-00000000
Köszönjük a nagylelkű támogatást!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük