Gyűjtés Ambu aScope légzésbiztosító eszköz beszerzésére

Tisztelt Támogatónk!

Alapítványunk a Péterfy kórház Maninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet ( Országos Baleseti Központ) Intenzív Osztályának részére ( Dr. Nardai Gábor  osztályvezető úrral egyeztetve) indított gyűjtést AMBU aSope légútbiztosítási, légúti  manipulációs eszköz beszerzésére.

Az Országos Traumatológiai Intézet évente több ezer sérültet lát el, köztük súlyosan sérült gyermekeket is. A kórház elkötelezett  orvosainak sokszor csak percek állnak rendelkezésre egy-egy igen súlyos eset tragikus végkifejletének megfordítására. Szaktudásban, elkötelezettségben nincs hiány, azonban az eredményes gyógyításhoz több szükséges, rendelkezésre kell állni minden műszernek.

Napjaink finanszírozási  gondokkal küszködő egészségügyének  szüksége van a társadalom anyagi támogatására a civil összefogásra. Álláspontunk szerint az emberélet nem mérhető millió forintokban, melyek sajnos jelenleg az egészségügyből hiányoznak. Tisztelettel kérjük megértését és segítségét annak jegyében bármikor, bárhol, bármelyikünkkel megtörténhet a baj, és ilyenkor csakis egy dolog számít, hogy jó kezekbe kerüljünk és minden eszköz rendelkezésre álljon.

Ambu aScope légzésbiztosító eszköz

Az Ambu aScope eszközt a sürgősségi betegellátásban használják a légutak biztosítására, kritikus élethelyzetbe került betegek jellemzően közúti balesetet szenvedett emberek esetében. Az intenzív ellátás nélkülözhetetlen eszköze, mely képes növelni a szöveti oxigenizációt, elősegítve a sokkos állapot elkerülését.

                                     A készülék ára : 1.811.274 Ft

Tisztelettel kérjük megértő támogatását.

Köszönettel:

Bencéné Szatmári Ilona, a kuratórium elnöke

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szeretnéd Te is segíteni a nemes cél megvalósulását? Köszönettel fogadjuk adományaidat!

Ismerd meg a támogtási lehetőségeket, hogy szebbé tehesd a gyerekek jövőjét!


Az adományokat a Reménytadó Alapítvány bank számlaszámára várjuk. A befizetett összegekről természetesen igazolást is adunk az adóvisszatérítéshez.


Bankszámlaszám: 11708001-20549954-00000000
Köszönjük a nagylelkű támogatást!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük