Gyűjtés vérnyomásmérő monitorra

Tisztelt  Támogatónk !!

Mi felnőttek is tudjuk, egy-egy súlyos betegség milyen aggodalmat, feszültséget vált ki mindnyájunkból. Ez az érzés sokszorozódik, amikor legnagyobb kincsünk, a gyermekünk betegszik meg, ilyenkor csak az számít, hogy a kórházban a legjobb kezekbe kerüljön és a lehető leghamarabb felépüljön.

Elengedhetetlen, hogy a kórházakban minden rendelkezésre álljon a kiváló orvosi csapat, szakszemélyzet mellett a megfelelő műszerek is, melyek megalapozzák az eredményes szakmai munkát.

A Semmelweis Egyetem II. sz. Tűzoltó utcai Gyermekklinikája a Magyar Gyermek onkológiai Munkacsoport Központja. A klinikán három osztályon összesen 51 ágyon, a 6 ágyas nappali osztályon és a Szakambulanciákon folyik a rosszindulatú daganatos és vérképző eredetű betegségekben szenvedő gyermekek kivizsgálása, kezelése és utógondozása.

A Központ nagyon szoros együttműködésben működik az Országos Idegsebészeti Tudományos Intézettel. Klinikán működik a Magyar Gyermek Tumor Regiszter is, melyben 1971 óta tartják nyilván az összes magyarországi rosszindulatú daganatos és vérképző eredetű betegségben megbetegedett gyermeket. A klinika mint a legnagyobb onko-hematológiai központ az ország egész területéről fogadja és kezeli a gyermekeket.

Ebben az évben az intenzív betegőrző osztálya az alábbi eszközök beszerzéséhez kéri támogatásunkat:

1 db ABPM-04 vérnyomásmérő monitor gyermek mandzsettával

Az ambuláns vérnyomás-monitorozás során a vérnyomás és a pulzus hosszabb ideig, tetszőleges gyakorisággal (rendszerint nappal 20, éjszaka 30 percenként) mérhető egy teljesen automatikus szerkezet segítségével. A mérési adatokat a készülék tárolja, majd a vizsgálat végén számítógépre letölthetőek.

1 db készülék ára: 763 527 Ft, kiegészítő mandzsetták ára: 49 174 Ft

Kérem, amennyiben mód és lehetőség engedi, támogassa kérésünket.

Tisztelettel, köszönettel:           

 Bencéné Szatmári Ilona, az alapítvány elnöke

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szeretnéd Te is segíteni a nemes cél megvalósulását? Köszönettel fogadjuk adományaidat!

Ismerd meg a támogtási lehetőségeket, hogy szebbé tehesd a gyerekek jövőjét!


Az adományokat a Reménytadó Alapítvány bank számlaszámára várjuk. A befizetett összegekről természetesen igazolást is adunk az adóvisszatérítéshez.


Bankszámlaszám: 11708001-20549954-00000000
Köszönjük a nagylelkű támogatást!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük