Kiemelt gyűjtés Patrik gyógykezelésére

Kevés rosszabb van annál, mint látni, hogy egy ártatlan gyermeknek egyik napról a másikra szerte foszlanak dédelgetett álmai. Átélni, hogy a focistának készülő kisfiú több hónapos küzdelme még azzal sem ért végett, hogy elveszítette az egyik lábát… Várni, hogy összegyűljön a pénz az utolsó esélyre, a németországi gyógykezelésre… Kérjük segítsen, hogy Patrik kijuthasson a 2020. július 24-i vizsgálatra!

Kiemelt gyűjtés Patrik gyógykezelésére

Tisztelt Támogatónk !

Hajmási Patrik 12 éves budapesti kisfiú családja kereste meg alapítványunkat, hogy a lehetőségeinkhez képest segítsünk. Patriknak csontrákja van és egyik lábát már amputálták. Közben áttét keletkezett a tüdejére is.

Magyarországon már nincs lehetőség a gyermek további gyógykezelésére, noha a magyar orvosok mindent megtettek a gyermek gyógyulása érdekében.
Utolsó lehetőségként megpróbáljuk Patrikot kijuttatni a németországi Heidelberg Egyetemi Kórházba, amely kimagasló eredményeket ért el a rákkutatásban és gyógyításban.

Patrik 2020. július 24-re kapott időpontot konzultációra a további kezelésekkel kapcsolatban. A konzultáció díja 1000 euro + a tolmács, utazás, gyógyszerek illetve a kint tartózkodás költségeit a szülők már nem tudják fedezni.

A szülők utolsó reménye, hogy az Önök segítségével Patrik ki tud jutni a 2020.július 24-i orvosi konzultációra.

Tisztelettel kérjük, adjanak esélyt Patriknak!

Bencéné Szatmári Ilona kuratórium  elnöke

Az adományokat a Reménytadó Alapítvány bank számlaszámára várjuk. A befizetett összegekről természetesen igazolást is adunk az adóvisszatérítéshez.

Bankszámlaszám: 11708001-20549954-00000000 

Kérjük, hogy átutalásnál a megjegyzés rovatba írják be a Patrik szót.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szeretnéd Te is segíteni a nemes cél megvalósulását? Köszönettel fogadjuk adományaidat!

Ismerd meg a támogtási lehetőségeket, hogy szebbé tehesd a gyerekek jövőjét!


Az adományokat a Reménytadó Alapítvány bank számlaszámára várjuk. A befizetett összegekről természetesen igazolást is adunk az adóvisszatérítéshez.


Bankszámlaszám: 11708001-20549954-00000000
Köszönjük a nagylelkű támogatást!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük