Többcélú gyógypedagógiai intézményt támogattunk

Önkénteseink Somogy megyében jártak 2023.október 04-én. A többcélú, különböző korosztályú gyerekeket nevelő gyógypedagógiai intézménybe kispárna, nagypárna és takaró adományokat vittek az ott lakó gyermekek számára.

Többcélú gyógypedagógiai nevelési-oktatási intézmény, melyben fejlesztő iskola (súlyosan és halmozottan sérült tanulók számára), általános iskola (tanulásban és értelmileg akadályozott tanulók számára), szakiskola és készségfejlesztő iskola működik.

Az integrált tanulók különféle testi, érzékszervi, értelmi, beszéd és érzelmi problémákkal érkeznek az óvodákba, iskolákba. A társadalomba való beilleszkedés megkönnyítése érdekében az egyik legfontosabb feladat, hogy a befogadó óvoda, illetve iskola kezelni tudja a másságból adódó egyéni igényeket, az eltérésekből eredő nehézségeket, és biztosítsa az egyéni tanulási irányokat.

2023.október 04-i kispárna, nagypárna és takaró adományunkkal az intézményben lakó gyermekeket támogattuk.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szeretnéd Te is segíteni a nemes cél megvalósulását? Köszönettel fogadjuk adományaidat!

Ismerd meg a támogtási lehetőségeket, hogy szebbé tehesd a gyerekek jövőjét!


Az adományokat a Reménytadó Alapítvány bank számlaszámára várjuk. A befizetett összegekről természetesen igazolást is adunk az adóvisszatérítéshez.


Bankszámlaszám: 11708001-20549954-00000000
Köszönjük a nagylelkű támogatást!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük