Életmentő defibrillátor a fogyatékos otthon lakóinak

Életmentő defibrillátor átadására került sor 2023 októberében a Boldogkőváraljai Fogyatékos Otthon lakóinak (Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Szociális és Gyermekvédelmi Központ Boldogkőváraljai Fogyatékosok Otthona).

életmentő defiblirátort adtunk át

Boldogkőváraljai egyemeletes barokk ( Boldogkőváralja Kossuth Lajos.u.2.) kastély ad otthont az idegrendszer súlyos károsodása miatt hagyományos óvodai, iskolai oktatás alá nem vonható gyermekeknek, valamint olyan 18 .életévüket betöltött személyeknek akik munkavégzésre önállóan nem képesek.

A 110 fős létszám fele járásképtelen, felzárkóztató szinten tartó oktatásukat bejárós tanárok végzik. Az otthon sajátos, zárt világába nagyon ritkán jut el a segítség. Ennek egyik oka az hogy hazánk egyik leghátrányosabb régiójában helyezkedik el, a másik pedig az, hogy a gyermekek állapota miatt az intézmény nem látogatható.

Támogatóink nagyvonalú támogatása révén Alapítványunk megvásárolta és 2023.október.12-én átadta az Intézmény részére a defibrillátort.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szeretnéd Te is segíteni a nemes cél megvalósulását? Köszönettel fogadjuk adományaidat!

Ismerd meg a támogtási lehetőségeket, hogy szebbé tehesd a gyerekek jövőjét!


Az adományokat a Reménytadó Alapítvány bank számlaszámára várjuk. A befizetett összegekről természetesen igazolást is adunk az adóvisszatérítéshez.


Bankszámlaszám: 11708001-20549954-00000000
Köszönjük a nagylelkű támogatást!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük